Contact en Route | Nieuws | Bestelformulier | Disclaimer | Voorwaarden | Condities | VKL Certificaat | GMP + FSA Certificaat | Cumelavoorwaarden Loonbedijf

Containerverhuur Helmond

Containerverhuurbedrijf voor containers van 2m3 tot 40m3

Containerverhuurbedrijf Helmond

Van Bree Containerverhuur in Helmond levert uiteenlopende soorten containers voor het afvoeren van diverse soorten afval voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Wij beschikken over een jong en modern wagenpark, dat momenteel uit 10 wagens met kabel en verstelbaar haakarmsysteem bestaat en volledig is ingericht op het vervoeren van alle soorten containers. De vrachtwagens hebben allemaal een aanhangwagen, Eén van onze vrachtwagens is zelfs voorzien van een 24 tons kraan. Wij stellen alles in het werk om snel, efficient en kostenbesparend onze opdrachten uit te kunnen uitvoeren, het maakt niet uit of dat nu in Nederland is of elders in Europa.
van Bree Containerverhuur

Containerverhuur voor elke afvalstroom

Bij van Bree containers bieden wij voor alle afvalstromen de correcte container voor een eerlijke prijs. U kunt bij ons als zakelijke klant een container huren maar ook als particuliere klant. U kunt door heel Nederland en over de grens, voor elke klus, voor containerverhuur bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw afval correct wordt afgevoerd en indien mogelijk gerecycled via verschillende afvalstromen. Het sloopafval van een verbouwing valt bijvoorbeeld niet onder dezelfde afvalstroom als schoon puin.

U levert door uw afval gescheiden in te zamelen, automatisch ook uw bijdrage aan de bescherming van ons milieu. Het is echt niet ingewikkeld om milieuvriendelijk te verbouwen, je hoeft alleen maar de juiste container te huren. Als het af te voeren materiaal onder verschillende afvalstromen afgevoerd dient te worden, dan doet u er verstandig aan om op hier voorhand al rekening mee te houden door de juiste soort container(s) te huren. Soms is het beter om meerdere kleinere containers te huren en te scheiden aan de bron, dan één grote containers waar alles bij elkaar wordt verzameld. Aan de hand van de hoeveelheid af te voeren puin bepaalt u de grootte van de container(s). Onze containerverhuur levert containers van 2m3 tot 40m3.

Containerverhuur aan particulieren en zakelijke klanten

Zoals al vermeld verhuren wij containers aan zakelijke en particuliere klanten. Particulieren huren over het algemeen onze kleinere containers, vaak voor het afvoeren van tuinafval zoals takken, snoeiafval en grond, maar ook puin van kleine verbouwingen en sloopprojecten zoals bijvoorbeeld een keukenverbouwing of een aanbouw.

Als u de correcte container(s) gevonden heeft, dan is deze eenvoudig te bestellen via ons bestelformulier voor o.a. containerverhuur.

Containerverhuur in Helmond, binnen 48 uur uw container(s) bezorgd.

Mocht u besluiten om ons in te schakelen voor containerverhuur en -transport, dan zorgen wij ervoor dat uw afvalcontainer(s) binnen 48 uur op de afgesproken locatie bezorgd zijn. Wij bezorgen onze containers van maandag tot en met zaterdag. De levertijd van kleine of grote containers bij Van Bree containerverhuur is hetzelfde!

Moet ik een vergunning aanvragen voor het plaatsen van een container?

Dit hangt af van enkele factoren en valt niet met een eenvoudig ‘ja’ of ‘nee’ te beantwoorden. Zo mag u op eigen grond altijd een container plaatsen, maar op grond van de gemeente geldt de door de gemeente gestelde verordering. Hierbij zijn er diverse factoren die een rol spelen om rekening mee te houden.

• Is de container geplaatst op een parkeervlak, op straat op een erf?
• Voor welke periode blijft de container staan?
• De afvalstroom van het af te voeren materiaal.
• Stel uw buurt op de hoogte dat u een container gaat plaatsen.
• Niemand anders mag afval in de container storten, de container is alleen voor u bedoeld.

Wilt u meer informatie over containerverhuur in Helmond?

Stel uw vraag over containerverhuur in Helmond dan via ons contactformulier, door te bellen naar 0492 - 517 861, of via email info@vanbreecontainers.nl.


Diensten & Producten

140x140

Containerverhuur

Of u nu een grote klus heeft of een kleine, Van Bree levert u de juiste container. Wij leveren deze containers binnen 24 uur!

Klik hier voor meer informatie

140x140

Containertransport

Van Bree Containers heeft een jong en modern wagenpark ingericht voor het vervoer van containers.

Klik hier voor meer informatie

140x140

Sneltransport

Van Bree sneltransport voor nationaal- & Internationaal sneltransport. 24 uur service!


Klik hier voor meer informatie

140x140

Grondwerken

Wij kunnen voor u alle voorkomende grondwerkzaamheden verrichten. Machines worden alleen verhuurd met machinist.

Klik hier voor meer informatie

140x140

Zand & Grind

Zand & Grind Van Bree Containers levert uit voorraad diverse soorten zand en grind. Zelf afhalen is ook mogelijk.

Klik hier voor meer informatie 

140x140

Recycling

Helpt u mee aan een gescheiden afvalinzameling dan helpt u mee aan een verantwoorde milieuafwikkeling!

Klik hier voor meer informatie

© 2024 - RMK Reclame en adviesbureau ItInMotion webdesign en websites